HTTP Error 500 - Internal Server Error

Hello, I'm using crm 365 and the map is working fine in the default solution but in the apps, there is the error 500. Can someone explain what's happening? Thanks! Max

Id #2642 | Release: None | Updated: Apr 8 at 1:51 AM by Porfavor | Created: Apr 8 at 1:51 AM by Porfavor

Cannot Enter Bing Map API Key

I've installed CRM Chart Map 3.0 RC1 on CRM 2015 Update 1 Online. The "set API Key" is missing where I'm unable to enter the API Key in form page. Please advise

Id #2544 | Release: None | Updated: Aug 23 at 11:21 AM by Roxxinger | Created: Dec 31, 2015 at 11:04 AM by ayounes

Name must not be null when clicking account name from pin

The map works but when I click a pin and try to access the underlying entity record by clicking the account name for example, nothing happens and a script error with the message "Name must not be n...

Id #2537 | Release: None | Updated: Dec 10, 2015 at 6:47 PM by saitcho | Created: Dec 10, 2015 at 6:47 PM by saitcho

Invalid Credentials

Installed Map Chart and updated Bing Map key. When I view the Account map, the Map displays this message 'The specified credentials are invalid. You can sign up for a free developer account at......

Id #2533 | Release: None | Updated: Nov 9, 2015 at 9:42 PM by TReitz | Created: Nov 6, 2015 at 2:53 PM by TReitz

CRM 2015

i tried to install the solution into crm 2015 and the out of the solution charts work. I was trying to create a new chart map for one of the custom entities. All the schema names are correct but i ...

Id #2524 | Release: None | Updated: Sep 22, 2015 at 9:10 PM by sandeep1136 | Created: Sep 22, 2015 at 9:10 PM by sandeep1136

Not able to see the accounts in the heat map

Hi I want to enable the heat map for accounts. I have set the language to en-IN in the chart map config file. Can you please help me with this? thanks Maya

Id #2507 | Release: None | Updated: Jun 29, 2015 at 11:51 AM by iyermaya75 | Created: Jun 29, 2015 at 11:51 AM by iyermaya75

Pin appears then disappears

When only one record is returned, the pin appears then disappears. Have any idea what to do to fix this?

Id #2505 | Release: None | Updated: Jun 18, 2015 at 5:58 PM by Haradena | Created: Jun 18, 2015 at 5:58 PM by Haradena

Update to Chart Map Config: Chart Map 3.0 RC1

I tried changing a Chart Map Config to enable location caching and the caching did not take place. I then, deleted the record and created a new one with location caching enabled and it worked. I ...

Id #2493 | Release: None | Updated: May 22, 2015 at 10:07 PM by wedge905 | Created: May 21, 2015 at 5:26 PM by Haradena

Issue retrieving coordinates and displaying the wrong data Chart Map 2.2.1

I noticed that UK address' are showing up in the US and the coordinates are in the display address. I went through the code and found the issue on line 72. There is this comment: "Using this loop...

Id #2492 | Release: None | Updated: May 22, 2015 at 10:05 PM by wedge905 | Created: May 21, 2015 at 5:17 PM by Haradena

Not able to display the chart for custom entity

Team I have imported the Chart Map solution in my instance. I have also added the custom entity in the configuration of chart map. But then also i am not able to see the chart. Can you please pro...

Id #2486 | Release: None | Updated: May 20, 2015 at 5:13 PM by wedge905 | Created: May 18, 2015 at 4:23 AM by iyermaya75